Ugrás a főtartalomra

Sajtó mappád

  • Kötelezően kitöltendő mező!

Új Möbelix áruház Debrecenben!

A Möbelix áruházlánc az XXXLutz csoport tagja, amelyet Magyarországon csakúgy mint a mömax áruházláncot az MMXH Lakberendezési Kft üzemeltet. Az anyavállalatot 1945. október 15-én LUTZ néven alapították. Ekkor még csak bútorgyártással foglalkozott, majd lépésről lépésre a 70-es években bútorkereskedelmi céggé nőtte ki magát.

Az MMXH Lakberendezési Kft két különböző áruházlánc típusával a különböző fogyasztói igényeknek kíván megfelelni.

Möbelix: Alacsony árak és 100%-os vevőorientáltság jellemzi. Ausztria legnagyobb bútordiszkont áruházlánca, mely már jelen van Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon is, 6 áruházzal.

mömax: Kedvező áron kínál modern, tetszetős termékeket, amely az egyre dinamikusabban fejlődő bútorpiaci trendekre reagál. Magyarországon  jelenleg 9 áruházzal van jelen.

Az első Möbelix bútoráruházat 1989-ben nyitották St. Florin városában, ezután kezdődött az országos terjeszkedés, majd a külföldi piac meghódítása. A 2000-es évek közepétől több országban megjelent a bútoráruházlánc, jelenleg 4 országban 80 áruházzal van jelen.

A Möbelix márka Magyarországon először Budapesten mutatkozott be 2008-ban. 2011-ig  további áruháznyitásokra került sor Miskolcon és Dunakeszin, majd 2015-ben ismét a fővárosban, a Savoya Parkban, 2017. szeptember 13-án pedig Győrben. Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy február 21.-én újabb taggal bővül a Möbelix áruházlánc Debrecenben. Közel 6000 négyzetméteren 50 új kollegával Europa egyik legmodernebb bútordiszkontját nyitjuk meg, számos újdonsággal, ami egyedülálló Magyarországon. Rengeteg új látványelemmel, elektronikai feljelsztéssel és megújúlt több mint 20000 cikkelemet felölelő áruválasztékkal, ezenbelül is több száz különleges nyitási akcióval és ajándékkal várunk minden kedves Vásárlónkat!

Fontos számunkra, hogy a lakberendezési ötletek és megoldások tökéletesen legyenek prezentálva. A vásárló a Möbelixnél biztos lehet abban, hogy ízléses megoldások között válogathat, amelyeket elérhető áron megvásárolható.

A vásárlás megkönnyítése érdekében különböző szolgáltatásokat kínálunk:

Extra szolgáltatásunk közé tartozik az ingyenes 3D konyhatervezés.

Egy számítógépes program segítségével megtervezzük  vásárlóink konyháját és a kész tervet 3D formátumban rendelkezésére bocsátjuk.

Házhoz szállítjuk a megrendelt bútorokat és igény esetén össze is szereljük azokat.

Exkluzív szállítási és szerelési ajánlatokkal kedveskedünk törzsvásárlóinknak, illetve minden áruházban van lehetőség kisteherautó bérlésre is.

Törzsvásárlói programunkkal egyedi kedvezményeket nyújtunk kiemelet vevőinknek

További információk:

www.moebelix.hu

Möbelix Sajtó megosztó

Szeretné automatikusan megkapni az aktuális médiahíreinket e-mailben? Iratkozzon fel egyszerűen a sajtóhíreinkre!

Hírlevél regisztráció

Iratkozzon fel és értesüljön e-mailben a legújabb eseményekről!


Kérjük, válaszold meg a biztonsági kérdést a levélszemét kizárásához.


* A mező kitöltése kötelező.